SMEOT
De praktijkopleider van Twente in metaal, mechatronica
en verspaning
SMEOT
De praktijkopleider van Twente in metaal, mechatronica
en verspaning

Lesrooster bij SMEOT

Bij SMEOT hanteren we een lesrooster, zodat de student, maar ook u als organisatie, weet waar jullie aan toe zijn. Het lesrooster van de klas van de student, kan de student vinden op PLAZA. Op PLAZA voert de student zijn/haar studentnummer in bij 'zoeken naar roosters' en hiermee krijgt de student direct inzicht in het lesrooster.

 

Start schooljaar 2024-2025

Het nieuwe schooljaar voor de eerstejaarsstudenten is gestart in week 35. De overige studenten zijn vanaf week 36 gestart. Het rooster kunnen de studenten vinden op PLAZA. Een groep stroomt in vanaf week 39.

 

Belang van Schoolmail

Bij de start van het schooljaar ontvangt de student een ROC-mailadres. Het is voor de student belangrijk om regelmatig de schoolmail te controleren, aangezien hier belangrijke informatie naartoe wordt gestuurd. De schoolmail kan gekoppeld worden aan het privé e-mailadres van de student. Het koppelen moet de student zelf doen. Op die manier blijft de student altijd op de hoogte.

 

Klascode en Betekenis

Bij SMEOT heeft elke klas een specifieke klascode, bijvoorbeeld MC24A. De eerste letter staat voor de richting (M = Metaal), de tweede letter voor de opleiding (bijv. Constructie), het eerste cijfer voor het opleidingsniveau en het laatste cijfer voor het leerjaar. Een volgletter sluit de klascode af.

 

Pauzes en verlaten van de locatie

Tijdens de pauze van 12.15 - 12.45 uur is het toegestaan om de locatie te verlaten. In de 'kleine' pauze blijft de student op de locatie.

 

Wil je een combinatie van leren, werken en verdienen?

Bij SMEOT ben je aan het juiste adres. Ontdek de mogelijkheden van BBL-opleidingen en volg jouw passie voor techniek. Klein-schaligheid, gemoedelijke sfeer en korte lijnen kenmerken de pedagogische aanpak van SMEOT.

 

Heb je interesse in één van onze richtingen, maar twijfel je nog? Meld je dan aan voor onze Technische proeverij en ontdek welke richting het beste bij jou past. Heb je al een open dag bezocht en wil je meer praktijkervaring opdoen? Kom dan langs en maak een werkstuk in onze praktijkruimte. Meld je aan via Intergrip.

 

Blijf op de hoogte van jouw lesrooster, houd je schoolmail in de gaten en geniet van het leren én werken bij SMEOT. Wij staan klaar om jouw technische skills naar een hoger niveau te tillen.

 

Pauze

In de pauzes van 09.45 uur tot 10:00 uur en van 14:45 tot 15:00 uur, ben je verplicht in het pand of op het terrein te blijven.

In de pauze van 12:15 tot 12:45 uur mag je wel het terrein verlaten.

 

De lestijden zijn in te zien op het rooster op PLAZA

 

LET OP !

Hier vul je het persoonlijkstudentnummer in!